Om mig

Havefirmaet

Lars Kofoed - IMG_4319

Havefirmaet er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af mig, Lars Kofoed.

Firmaet blev etableret i 2007 og råder i dag over en professionel alsidig maskinpark, som er med til at sikre en nem og prisbillig løsning af de mangeartede haveopgaver. Som kunde får du stor gavn af disse specialmaskiner, da de gør mig hurtigere og i stand til at løse alle opgaver bedst muligt og mest effektivt.

Med mine brede maskiner når jeg meget på én gang på store arealer. Med de små kan jeg til gengæld komme til alle steder, hvor pladsen er trang. Jeg har maskiner, der skader mindst muligt på sart terræn, mens andre er skabt til opgaver, hvor der skal bruges mange kræfter eller tages fat i store højder. Nogle skærer fint andre tonser igennem, hvor det er nødvendigt.

Opgaverne i Havefirmaet spænder derfor lige fra beskæring af de mindste planter til de højeste træer, samt fra totalrydning og fræsning af al gammel beplantning til nyetablering af flotte rekreative arealer.

Mit speciale er topkapning og træfældning af alle træer, så uanset forhindringer omkring træet sørger jeg for at det kommer sikkert ned.

Har du brug for en hjælpende hånd i din have, så tøv ikke med at kontakte mig.

Se billeder fra div. opgaver på Facebook.dk/havefirmaet

Kom i kontakt

Få et uforpligtende tilbud!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.